Struinen in de Tuinen
 

Zonnige eerste editie van Struinen in de Tuinen

11 juli 2018 16:29  Redactie  Reageer

Kannen met water en koude biertjes  in de aanslag: de eerste editie van Struinen in de Tuinen vond plaats in 92 zonovergoten tuinen verspreid door heel Utrecht. Niet alleen het warme weer, maar ook het enthousiasme van alle betrokkenen maakten van de eerste editie van Struinen in de Tuinen een enorm succes.Het zonnige weer en de zomerse optredens zorgden voor een gezellige sfeer en een hoog bezoekersaantal. In Utrecht hebben meer dan zesduizend mensen gestruind in andermans tuin.

Van Overvecht tot Lunetten, van Leidsche Rijn tot Utrecht Oost; heel Utrecht stond in het teken van Struinen in de Tuinen. Van ontroerende theatervoorstellingen tot swingende jazzbands, het publiek trof van alles wat. Lokale coördinator Rinske Bouwman: “Alle 92 tuineigenaren, en alle deelnemende artiesten hebben samen voor een bruisend festival gezorgd, waar de bezoekers met veel gastvrijheid werd ontvangen.”Struinen in de Tuinen vond dit jaar voor het eerst in Utrecht, Woerden en Zaanstad plaats, Amersfoorters konden voor de zesde keer struinen. 
Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van Gluren bij de Buren, dat al zes keer in Utrecht heeft plaatsgevonden.


Advertentie:


Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website