samenwerking_vrijwilligers

Welzaam zoekt vrijwilligers voor Algemene Hulpdienst

Welzaam ondersteunt burenhulp-diensten voor oudere bewoners en mensen met een beperking uit de wijk Vleuten-De Meern, die geen beroep kunnen doen op familie of bekenden en toch hulp en/of gezelschap nodig hebben. Een van deze burenhulp-diensten is de Algemene Hulpdienst. Op dit moment zoekt Welzaam voor enkele wijkbewoners een vrijwilliger voor een regelmatig gezelschapsbezoekje of wandeling (soms met een rolstoel). Nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom, omdat alle beschikbare vrijwilligers momenteel zijn ingezet.

Tijdens een kennismakingsgesprek met de vrijwillige coördinator van de Algemene Hulpdienst kunt u onder andere aangeven wat u zou kunnen betekenen en hoeveel tijd u in deze burenhulp-dienst wilt en kunt steken.

Hulpvragen voor de burenhulp-diensten komen binnen bij de Telefoondienst van Welzaam Vleuten – De Meern. De vrijwillige coördinator belt daarna of de vrijwilliger beschikbaar is voor deze hulpvraag. U bepaalt op dat moment zelf of het lukt.

Belangstelling?
Neem dan contact op met Welzaam via de Telefoondienst 030 6773131 (elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 en 11.00 uur). Of mail uw contactgegevens naar wo@welzaamutrecht.nl.
Er wordt naar u uitgekeken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.