Zielig-katje-op-zoek-naar-zijn-baasje

Zielig katje op zoek naar zijn baasje

Op de Zandweg ter hoogte van Vleuterweide heeft de politie een kat aangetroffen. Het onfortuinlijke beestje was drijfnat, onderkoeld en uitgeput.

Het katje is meegenomen door de politie en is inmiddels droog en warm op het politiebureau in De Meern.

De politie is op zoek naar zijn baasje. Voor meer informatie kan er gebeld worden met nummer 0900-8844.

Op Twitter laat de politie weten dat het geen kat is om zonder handschoenen aan te pakken. Als we zo naar de foto kijken kunnen we dat goed voorstellen.

23 gedachten over “Zielig katje op zoek naar zijn baasje”

  1. Whitney serena

    Aaaahhw ๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ™ waarom gaan sommige zo met hun dier om ๐Ÿคจโ˜น arm katje. Snap best dat je na zo iets niet opgepakt wil worden katje. Als je baasje niet komt om dagen mag je wel bij mij wonen๐Ÿ˜Š dan wordt je vanzelf wel weer lief als je vertrouwen weer terug hebt en je veilig voelt๐Ÿ˜˜

  2. De politie had contact opgenomen met de dierenambulance utrecht en zij hebben gecontroleerd op chip en de eigenaar gebeld. De kat is door de eigenaar opgehaald op het bureau in de Meern

  3. Erw In onze lieve Olivier!! Gelukkig is hij weer veilig thuis. Na controle bij de dierenarts blijkt dat onze olivier van 18 dement is. Dus vanaf nu mag hij niet meer naar buiten. Maar met alle goede zorg van de politie was hij weer snel thuis. Al vond hij het erg gezellig op het buro in de cel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven