Politie op zoek naar getuigen van bedreiging in Vleuten

Op zondag 15 juli rond rond 11:15 uur is een vrouw bedreigd vanuit een stilstaand transportbusje. Het incident gebeurde op de Gouden Koetslaan in Vleuten vanuit een stilstaand transportbusje. Het busje stond geparkeerd op de parkeerplaats direct naast de brandweerkazerne.

Getuigen gezocht
De politie laat weten op zoek te zijn naar getuigen van het incident.
Ten tijde van dit incident was een man met een kind in de speeltuin tegenover de kazerne. Heb je iets van dit incident opgemerkt of heb je het busje geparkeerd zien staan? Ben of ken je de voorbijgangers? Neem dan contact op met de politie op nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

3 gedachten over “Politie op zoek naar getuigen van bedreiging in Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.