Weerbericht voor maandag 23 juli: Tropisch

Vandaag heeft de zon het weer voor het zeggen. Er ontstaan enkele stapelwolken. De temperatuur komt vandaag al rond de 30 graden uit. De wind komt overdag uit noordelijke richting en is zwak tot matig. Vanavond blijft het nog lang warm. Rond middernacht ligt het kwik nog rond de 21 graden, daarbij staat er een zwakke noordenwind.

Dinsdag komen we zelfs boven de 30 graden uit. Het wordt dan 32 graden, daarbij schijnt de zon volop, al kunnen enkele stapelwolken de zon nog weleens hinderen. De wind is zwak en komt uit het noordwesten en brengt geen verkoeling. In de nacht komt het kwik waarschijnlijk op veel plaatsen in de regio niet onder de 20 graden. We spreken dan over een tropennacht.


Advertentie:

Woensdag tot en met vrijdag is het gewoon heet te noemen met 33 tot 34 graden. Wolken en zon zullen elkaar dan afwisselen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.