Weerbericht voor dinsdag 24 juli: Heet

Vandaag start de dag zonnig. In de middag zal de zon het weerbeeld moeten afwisselen met enkele vriendelijke stapelwolken. Het kwik stijgt naar een graad of 31, daarbij staat er een zwakke westen, later noordwestenwind. In de nacht koelt het in open gebied, nabij plassen af naar een graad f 18. In woonwijken  komt het kwik niet onder de 20 graden.

Woensdag ook 30/31 met mogelijk eerst nog wat bewolking. Donderdag en vrijdag worden twee hete dagen. De temperaturen kan oplopen naar 34/35 graden, daarbij schijnt de zon flink en de avonden en nachten zijn ook warm te noemen met minima rond of boven de 20 graden!!

De zonkracht is met een UV index van 7 ook hoog te noemen.

Plan zoveel mogelijk uw activiteiten  in de vroege ochtend en houdt rust tijdens de hete momenten van de dag. Zorg voor voldoende vocht!!

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.