Weerbericht voor woensdag 25 juli: Vanochtend wolken, vanmiddag zon

Vanochtend starten we met veel wolken en een temperatuur van een graad of 20. In de tweede helft van de ochtend breekt de zon door en warmt het snel op. Het kwik stijgt naar een graad of 30, daarbij staat er een zwakke tot matige noordenwind. Vanavond en vannacht blijft het nog lang warm en hoogstwaarschijnlijk komt het kwik niet onder de 20 graden. In woonwijken blijft het kwik zelfs boven de 20 graden.

Donderdag wordt een snikhete dag! De temperatuur snelt naar een graad of 35. De zon schijnt in eerste instantie, maar geleidelijk ontstaan er stapelwolken. De stapelwolken kunnen mogelijk uitgroeien tot een lokale onweersbui. De wind draait naar het zuidoosten en is matig, kracht 3. In de nacht/vroege ochtend komt het kwik niet lager dan 23 graden!

Vrijdag ook erg heet met 35 graden met flinke perioden met zon.

In het weekend en dan hebben we het over de zaterdag is er een iets grotere kans op een onweersbui. Het wordt dan 25 graden. Zondag wordt het weer 27 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

2 reacties op “Weerbericht voor woensdag 25 juli: Vanochtend wolken, vanmiddag zon”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.