castellum_hoge_woerd_binnenterrein

Steede Hoge Woerd zoekt versterking

Castellum Hoge Woerd is natuurlijk een markant punt in Leidsche Rijn. Wie is er niet gaan kijken bij de replica van het oeroude schip De Meern I?

Wie is niet verslingerd geraakt aan de bootsimulatie waarmee De Meern I over woelig water moet worden gelaveerd? Natuurlijk is het Castellum meer dan dat. Steede Hoge Woerd, onderdeel van het Castellum is een locatie van stichting Utrecht Natuurlijk. Vanuit die hoedanigheid biedt het onderdak aan onder andere de Buurtmoestuin Castellum en de Historische Vereniging Vleuten De Meern Haarzuilens.

Steede Hoge Woerd houdt met de hulp van veel vrijwilligers het perceel opgeruimd en netjes en zorgt voor een verzorgde aanblik van de groenvoorzieningen en de dieren. Om deze klus ook op termijn te kunnen blijven klaren is het nodig dat het team tuinvrijwilligers wordt versterkt. De vrijwilligers komen op woensdag- en vrijdagochtend bij elkaar om de handen uit de mouwen te steken. Lekker in de buitenlucht aan het werk willen, de hectiek van Leidsche Rijn even ver achter je laten? Meld je aan!

Bij Steede Hoge Woerd worden het jaar rond allerlei leuke activiteiten gehouden. Interessante excursies bijvoorbeeld, bijzondere vogels spotten of spetterende optredens op het binnenterrein.

Zonder vrijwilligers kan Steede Hoge Woerd niet en dat vrijwilligers zeer worden gewaardeerd blijkt wel uit het feit dat zij jaarlijks een gezellige vrijwilligers-dag krijgen aangeboden.
Meer informatie over vrijwilligerswerk of direct opgeven omdat werken in een gezellig team in de buitenlucht bij Steede Hoge Woerd je wel iets lijkt? Mail dan naar [email protected]

1 gedachte over “Steede Hoge Woerd zoekt versterking”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven