Foto: 112MediaUtrecht

Auto in brand na brandstichting in Vleuten

27 juli 2018 08:53  Redactie  10 reacties

Omstreeks 02.55 uur is een auto aan de Stationsstraat in Vleuten in vlammen op gegaan.

De eigenaar van de auto kwam uit het café iets verderop in de straat toen hij zag dat zijn auto rechts voor in brand stond. Bij het zien van de brand zijn de hulpdiensten ingeschakeld. De brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen bloemenwinkel. De auto, een Ford Fiesta, is aan de voorzijde volledig uitgebrand.

Foto: 112MediaUtrecht

De brandweer vond een doek die doordrenkt was met een brandstof bij het rechter voorwiel. De politie heeft de doek als bewijs meegenomen voor onderzoek en gaat uit van brandstichting. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. De auto is door een berger afgesleept.

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht


Advertenties:

10 reacties

  1. Ik liep er langs rond 00:30 00:45 niks gezien helaas… het zou je auto maar zijn


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website