Auto in brand na brandstichting in Vleuten

Omstreeks 02.55 uur is een auto aan de Stationsstraat in Vleuten in vlammen op gegaan.

De eigenaar van de auto kwam uit het café iets verderop in de straat toen hij zag dat zijn auto rechts voor in brand stond. Bij het zien van de brand zijn de hulpdiensten ingeschakeld. De brandweer had de brand snel onder controle en kon voorkomen dat de brand oversloeg naar de naastgelegen bloemenwinkel. De auto, een Ford Fiesta, is aan de voorzijde volledig uitgebrand.

Foto: 112MediaUtrecht

De brandweer vond een doek die doordrenkt was met een brandstof bij het rechter voorwiel. De politie heeft de doek als bewijs meegenomen voor onderzoek en gaat uit van brandstichting. De politie is op zoek naar eventuele getuigen. De auto is door een berger afgesleept.

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht

10 gedachten over “Auto in brand na brandstichting in Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].