Weerbericht voor vrijdag 27 juli: Opnieuw tropisch

Na een nacht met een minimumtemperatuur van boven de 20 graden wordt het vandaag met veel zon een graad of 35, daarbij neemt de zuidoostenwind toe t matig, kracht 3 tot 4. Vanavond en vannacht blijft het in eerste instantie nog lang warm met rond middernacht 26 graden. Tegen de ochtend is het kwik gedaald naar 21 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidenwind.

Zaterdag trekken er een aantal  (stevige) regen en/of onweersbuien over onze regio. Het kwik komt uit op maximaal een graad of 23, daarbij draait de wind naar het westen en wordt matig, kracht 4. In de nacht naar zondag koelt het af naar een graad of 11. De zondag verloopt dan weer droog met geregeld zon en een graad of 26.

Na het weekend blijft het zomers met temperatuur rond de 25 graden.

Vandaag is het voor de meeste mensen nog even doorkomen, maar vanaf morgen wordt het duidelijk aangenamer voor mens en dier.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

1 gedachte over “Weerbericht voor vrijdag 27 juli: Opnieuw tropisch”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven