Leidsche Rijn Festival - Foto Frank Peek

Vrijwilligers gezocht voor Leidsche Rijn Festival

Het Leidsche Rijn Festival (2 sept 2018) strijkt dit jaar neer bij het Castellum Hoge Woerd, voor een prikkelend workshop- en voorstellingenprogramma vol theater, muziek, dans en meer voor kinderen van 2-12 jaar.  Cultuur19 organiseert een vrijwilligersbijeenkomst op maandag 27 augustus 2018 om 19.00 uur in Castellum Hoge Woerd (Hoge Woerdplein 1, De Meern).

Het Leidsche Rijn Festival kan al jaren rekenen op de steun van vrijwilligers, zonder wie het festival niet kan bestaan. Vrijwilligerswerk is een leuke manier om medewijkbewoners te leren kennen. Een kleine greep uit de beschikbare functies:

Bij Crew catering zorgen vrijwilligers voor de lunchpakketjes voor alle artiesten en medewerkers. Ze zorgen dat er de hele dag genoeg te drinken en te eten is in de vrijwilligersruimte. Artiestenbegeleiders zorgen voor een goede ontvangst van de artiesten en staan voor hen klaar om vragen te beantwoorden. Er zijn talloze workshops voor kinderen op het festival. Als kinderactiviteitenbegeleider help je kinderen op weg. Bij de op-/afbouw werk je in een team aan het opzetten van de festivalaankleding, zoals het in elkaar zetten van zitjes van pallets, het ophangen van banners en vlaggen en het neerzetten van hekken voor de fietsenstalling. Een runner is de vliegende keep met een taak die kan variëren. Je wordt ingezet waar je op dat moment nodig bent.

Ervaring is niet nodig, enthousiasme des te meer. In overleg wordt bepaald welke taak een vrijwilliger wil en kan vervullen. Aanmelden met een groep(je) is mogelijk.

Wie zin heeft in een gezellige dag met leuke collega’s kan zich per mail aanmelden via [email protected]. Wie vragen heeft kan mailen of bellen tijdens kantooruren naar 030 6703122 (ma t/m do, tijdens kantooruren). Op Facebook is een event aangemaakt. Hier kunnen ook vragen gesteld worden. Meer informatie op www.leidscherijnfestival.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].