Auto gaat in vlammen op op Haarrijnse Rading

Een man reed donderdagmiddag over de Zuilense Ring bij Maarssen richting zijn huis in Vleuten, toen er t.h.v. de stoplichten van de A2 rook onder de motorkap vandaan kwam. De man zette zijn auto aan de kant bij het informatiebord aan de Haarrijnse Rading en schakelde de hulpdiensten in.

Foto: 112MediaUtrecht

De brandweer kwam snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Echter kon niet voorkomen worden dat de auto uitbrandde. De politie sloot tijdelijk de weg richting Vleuten af. Nadat de brand was werd de rijstrook weer vrijgegeven.

De man raakte niet gewond. De auto wordt door een bergingsbedrijf opgehaald.

 

Foto: 112MediaUtrecht
Foto: 112MediaUtrecht

20 gedachten over “Auto gaat in vlammen op op Haarrijnse Rading”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].