Weerbericht voor maandag 6 augustus: Tropisch!

De zomerse tot tropische temperaturen blijven nog zeker tot en met woensdag, mogelijk donderdag aanhouden!  Vanochtend vroeg staten we nog met temperaturen rond de 15/16 graden. In de middag wordt het met veel zon een graad of 31, daarbij staat er een zwakke zuidenwind, later op de dag draait de wind wat meer naar het westen. Vanavond blijft het nog lang warm met kwikstanden boven de 25 graden. In de loop van de nacht zakt het kwik tot rond de 18 graden. In stedelijk gebied komt het kwik waarschijnlijk niet onder de 20 graden.

Dinsdag wordt het met veel zon nog wat heter. Het kwik stijgt naar een graad of 34, daarbij komt de wind uit uiteenlopende richtingen en is zwak. In de nacht naar woensdag is er kans op een stevige onweersbui.


Advertentie:

Woensdag breekt het zonnetje weer flink door en bij een matige westenwind wordt het nog een graad of 26.  De dagen na woensdag lijkt de koelere lucht het te winnen en zakken we vanaf vrijdag terug naar 21 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.