sportutrecht

Harten voor Sport en Vereniging Sport Utrecht bundelen krachten

SportUtrecht: de nieuwe sportorganisatie voor stad en omgeving

Vanaf 1 augustus 2018 is SportUtrecht de nieuwe organisatie voor sport en bewegen. De nieuwe stichting is het resultaat van de samensmelting van Harten voor Sport en de Vereniging Sport Utrecht, bekende namen in het Utrechtse sportlandschap.


Advertentie:

Harten voor Sport was in de afgelopen jaren actief in de Utrechtse wijken en Vereniging Sport Utrecht ondersteunt ruim dertig jaar de sportverenigingen. Door de bundeling van kennis en ervaring van beide organisaties is SportUtrecht, met ruim 60 medewerkers, op alle terreinen in de sport actief en nóg beter in staat vraag en aanbod samen te brengen en te verduurzamen. SportUtrecht krijgt tot eind 2024 subsidie van de gemeente Utrecht om bij te dragen aan een sportieve en gezonde stad.

Sportplezier is de sleutel
SportUtrecht vormt hét aanspreekpunt en loket voor alle Utrechters en organisaties op het gebied van sportstimulering, verenigingsondersteuning, belangenbehartiging, topsport & talentontwikkeling en promotie van de sport. Dus wij zijn er voor verenigingen, beweeginitiatieven, individuele sporters en talenten, wijkbewoners en ook voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Kortom: voor iedereen. Want iedereen moet kunnen sporten en bewegen, zijn talenten tot ontwikkeling kunnen brengen, de sportsuccessen kunnen vieren en de sport kunnen beleven tijdens evenementen. Sportplezier is in alles wat we doen de sleutel.

Overgangsfase 1 augustus 2018 – 31 december 2018
Het komende half jaar bouwen wij verder aan onze organisatie. Vanaf 1 januari 2019 is sportutrecht.nl dé plek voor al je vragen over sporten en bewegen in Utrecht! Informatie over onze bestaande activiteiten vind je tot eind 2018 nog op de websites van Harten voor Sport en VSU. In deze periode blijven ook de twee kantoorlocaties (Europalaan en Grebbeberglaan) nog in gebruik.

Social media
Volg SportUtrecht via twitter @sport_utrecht en facebook.com/sportutrecht
De social media accounts van Harten voor Sport (Twitter en Facebook) houden op met bestaan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.