Weerbericht voor woensdag 8 augustus: Zomerweer

Gisteren stond het hittekanon nog aan in de regio. Het werd 33/34 graden. Vandaag bevinden wij ons in normale omstandigheden van een graad of 25. De zon schijnt van tijd tot tijd. Er staat eerst een zuidwestenwind, later westenwind en is matig, kracht 4. Vanavond  en vannacht komen er opklaringen voor en het kwik daalt naar 14 graden.

Donderdag zijn er eerst flinke perioden met zon. In de loop van de middag en in de avond neemt de kans op onweersbuien toe.  Het kwik stijgt naar 25 graden, daarbij komt de wind uit het zuiden tot zuidoosten en is zwak tot matig

Vrijdag is sinds lange tijd koel te noemen. Het kwik komt waarschijnlijk niet boven de 20 graden uit en er kan een enkele bui vallen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.