Scooterrijder zonder rijbewijs crasht in De Meern

Omstreeks 00:10 uur is een jongeman op een scooter tegen een geparkeerde auto gereden in De Meern. Dit gebeurde op de Kruisberg.

Foto: 112MediaUtrecht

De man raakt door een onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en knalde tegen een auto. Door de knal kwam de jongeman met zijn bijrijdster ten val. Beide zijn gecontroleerd en behandeld door personeel van de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
De bestuurder raakte licht gewond aan zijn arm en is evenals de bijrijdster op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost gegaan. Zowel de Volkswagen Polo als de scooter liepen schade op. De scooter is door familie meegenomen de auto kan op eigen kracht naar een garage.

De bestuurder bleek volgens een omstander geen rijbewijs te hebben. Of de man hier een bekeuring voor heeft gekregen is onbekend.

Foto: 112MediaUtrecht

Bekijk hieronder de video:

 


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

5 gedachten over “Scooterrijder zonder rijbewijs crasht in De Meern”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>