Foto: 112MediaUtrecht

Scooterrijder zonder rijbewijs crasht in De Meern

9 augustus 2018 11:37  Redactie  5 reacties

Omstreeks 00:10 uur is een jongeman op een scooter tegen een geparkeerde auto gereden in De Meern. Dit gebeurde op de Kruisberg.

Foto: 112MediaUtrecht

De man raakt door een onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en knalde tegen een auto. Door de knal kwam de jongeman met zijn bijrijdster ten val. Beide zijn gecontroleerd en behandeld door personeel van de ambulance maar hoefde niet naar het ziekenhuis.
De bestuurder raakte licht gewond aan zijn arm en is evenals de bijrijdster op eigen gelegenheid naar de huisartsenpost gegaan. Zowel de Volkswagen Polo als de scooter liepen schade op. De scooter is door familie meegenomen de auto kan op eigen kracht naar een garage.

De bestuurder bleek volgens een omstander geen rijbewijs te hebben. Of de man hier een bekeuring voor heeft gekregen is onbekend.

Foto: 112MediaUtrecht

Bekijk hieronder de video:

 


Advertentie:


Advertenties:

5 reacties

  1. Petra Bos

    Hopelijk heeft de politie de eigenaar van de geparkeerde auto de gegevens van de scooterrijder doorgegeven, zodat hij de schade kan verhalen.

    • Johan Jongejan

      Eigenaars auto belden zelf de ambulance en kommerden zich om gewonde scooterrijders. Daarna keurig schadeformulier opgesteld. #juistevolgorde


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website