cosmo-harstyling-welkom_hoto_joyce_pherai

Blog: Touch-up bij Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn

Op woensdag 1 augustus was de lancering van mijn eerste kookboek ‘Nieuwe Buren’. Een grote dag voor mij! Ik wilde dan ook goed voor de dag komen en ging voor een Touch-up behandeling bij Cosmo Hairstyling in Leidsche Rijn Centrum. Ben je nu benieuwd wat dit precies inhoud én naar mijn ervaring? Pak er dan snel een kop koffie bij en lees gezellig mee.

Wat is een Touch-up behandeling?
De Cosmo Touch-up is de stylingservice van Cosmo Hairstyling waarbij je voor een zacht prijsje van €15 in 15 minuten perfect gestyled wordt. Ideaal voor ‘women on the go’, zoals ik.
Ik heb lang haar en het valt voor mij doorgaans niet mee om er in een korte tijd iets feestelijks van te maken. Vaak ben ik thuis er uren mee bezig en opgestoken haar stort tot mijn grote ergernis al na een paar minuten in. En dat ook nog ondanks een behoorlijke hoeveelheid hairspray, waar ik overigens geen fan van ben. Ik was dan ook erg benieuwd wat er allemaal mogelijk is in 15 minuten.


Advertentie:

Vlechten en krullen
Onder het genot van een kopje biologische thee vroegen de dames van Cosmo Hairstyling als eerst naar mijn wensen. Ik had natuurlijk al op Pinterest gekeken om ideeën op te doen. Het hoefde voor mij niet te strak en chique, maar graag wel iets feestelijks en een beetje ‘losjes’. Een belangrijke voorwaarde was dat mijn kapsel de hele dag goed bleef zitten. Ik dacht zelf aan iets met een vlecht in combinatie met krullen. Echt heel concreet was ik dus niet, maar kreeg wel het gevoel dat ik begrepen werd toen de kapster mij vertelde wat zij van plan was te gaan doen. Ik liet het dan ook los en gebruikte de 15 minuten om eens heerlijk door een tijdschrift te bladeren.

In 15 minuten
Ondertussen werd met een krultang in 7 minuten lange krullen in mijn haar gezet, bij mijn kruin werd iets getoupeerd en nog geen 5 minuten later had ik mijn gewenste vlecht. De laatste minuten werden gebruikt om zachte krullen langs mijn gezicht te laten vallen. Ook werd er wat verzorging in mijn haar gedaan om te voorkomen dat het later op de dag zou gaan pluizen. Nog een laatste speldje erin en wat hairspray om de boel te verstevigen.. en ik kon met een gerust hart ervan uitgaan dat mijn haar zeker de hele dag goed zou zitten.

Ik keek in de spiegel en was blij verrast. Het kan dus echt in 15 minuten! Check de voor- en na foto van mijn Touch-up behandeling. Plaatje toch? 🙂

cosmo-hairstyling-before-and-after

Uiteraard kreeg Cosmo Hairstyling een van de eerste exemplaren van mijn kookboek.

Maak zelf kennis met de Cosmo Touch-up behandeling!
Als je in een korte tijd stylish voor de dag wil komen voor een zakelijk event, een feestje of gewoon voor jezelf: ik kan je de Cosmo Touch-up van harte aanbevelen! Voor meer informatie verwijs ik je door naar hun Facebookpagina en website www.cosmohairstyling.com

Ben jij al bekend met de Touch-up behandeling? Deel jij foto met #cosmohairleidscherijn #cosmolook #cosmotouchup

Liefs,
Joyce

Over Joyce Pherai

Joyce is food & lifestyle gastblogger en reviewer voor Regio Leidsche Rijn. Recent gaf ze haar eerste kookboek Nieuwe Buren uit – voor en door bewoners van Leidsche Rijn. Ze schrijft artikelen en regisseert video’s voor haar food platform CookingToday.nl Volg haar Youtube kanaal @cookingtoday

8 reacties op “Blog: Touch-up bij Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.