showmans_fair_2018

Showman’s Fair komt ook dit jaar op het Berlijnplein

Showman’s Fair is een wereldvreemde kermis met verschillende tenten en een klein vast theatergezelschap. Op dit intieme theaterfestival van de bedenker van de Parade vliegen korte spontane acts en experimenten in hoog tempo om je oren. Met dagelijks een optocht, een gezamenlijk diner en ter afsluiting een feest met een swingende band. Elke dag een andere programmering in een festivalsfeer als vanouds!

Entree is gratis en voorstellingen kosten een muntje à €3,- per stuk. Je kan elke avond mee-eten aan de grote tafel voor €17,50 p.p. En op vrijdagavond is er het Spektakeldiner der Componisten voor €25,- p.p.


Advertentie:

Kom het laatste weekend van de vakantie gezellig met het hele gezin of je vrienden naar de Showman’s Fair op het Berlijnplein shows kijken, terrashangen en dansen bij de band!

Showman’s Fair - Mini bus

Elke dag een ander programma
Acteurs, dansers, comedianten, dichters, zangers, straatartiesten, poppenspelers, circusartiesten, een VR show en een draaimolen waar de ouders de paarden zijn en de kinderen de vliegtuigen. Er is vanalles te zien en te doen in het laatste weekend van de vakantie op het Berlijnplein. In de middag staan er naast de gewone shows ook speciale familievoorstellingen. De band begint om 22:00 uur en is gratis te bezoeken.
Bekijk het hele programma en speeldata op de website.

Showman’s Fair gaat voor de derde keer experimenteren met nieuwe ideeën en programma’s. Terts Brinkhoff, oprichter van theaterfestival de Parade, combineert in de Showman’s Fair het laagdrempelige van circus en kermis met moderne podiumkunsten. “Het ontwikkelen van een mobiel festival is een kwestie van lange adem” aldus Brinkhoff. “Het is een zoektocht naar artiesten die avontuur willen, naar de juiste toon, tenten en locaties.” Volgens Brinkhoff is het tijd dat artiesten en publiek samen optrekken. “Het nieuwe aan dit festival is dat het aan het publiek vraagt om veel korte voorstellingen in een intieme sfeer te bezoeken. Een ècht goed feest maak je met direct contact tussen artiest en publiek”, aldus Brinkhoff.

Showman’s diner
Wil je nog even blijven hangen in de vakantiesfeer? Eet dan om 18:00 uur gezellig mee! Je kan dagelijks aanschuiven voor €17,50 per persoon.

Diner der componisten
Op vrijdag 24 augustus is er om 18:30 uur een Spektakeldiner voor €25,- per persoon. Een combinatie van eten, muziekinstrumenten, stem en componisten o.l.v Harry de Wit en Yorick Heerkens. Dit spektakel wil je niet missen! Reserveren kan hier.

 

3 reacties op “Showman’s Fair komt ook dit jaar op het Berlijnplein”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.