Gedumpte Kitten overleeft papierpers

13 augustus 2018 21:25  Redactie  25 reacties

Een kitten van vermoedelijk nog geen zes dagen oud is gered door medewerkers van een afvalverwerkingsbedrijf in Leidsche Rijn. De medewerkers zagen het kleine beestje in een container. Het was een wonder dat de kitten nog leefde aangezien het beestje in een container zat die al door de papierpers was gegaan.

Medewerkers van het afvalbedrijf konden voorkomen dat de kitten in een apparaat terecht kwam dat zeker een einde aan het leven van het beestje zou hebben gemaakt.

Volgens Huisdierenmeldpunt Utrecht is het poesje zo goed als zeker gedumpt. Eén van de medewerkers laat weten dat het zeer onwaarschijnlijk is dat een poes gaat bevallen in een papiercontainer.Advertenties:


25 reacties

  1. ‘Eén van de medewerkers laat weten dat dat het zeer onwaarschijnlijk is dat een poes niet gaat bevallen in een papiercontainer.’ dat klinkt als een dubbele ontkenning. Los daarvan echt een ontzettend laffe streek!

  2. Arme moederpoes over een paar maanden is het weer raak sterillisatie is zo belangrijk om veel dierenleed te voorkomen

  3. Het is toch niet te geloven! Maar het kan ook nog zijn dat moeder poes haar kittens heeft willen verstoppen en misschien zitten er nog meer tussen het oud papier.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website