Wintercompetitie Tennis midden Nederland

Ook competitie spelen in de Winter? Dat kan. Tennis midden Nederland organiseert voor de 7e keer een wintercompetitie op de hardcourt banen bij David Lloyd. Je speelt totaal 8 keer, om de 3 weken, 1,5 uur.

Kijk voor alle informatie en om je in te schrijven op de toernooi.nl. De competitie biedt daarbij graag ruimte aan 8/9 spelers, tennissers die net 1 of 2 jaar met de sport bezig zijn, die teams worden bij elkaar ingedeeld. Doe je mee? Klik hier voor je inschrijving. Tennis Midden Nederland

2 gedachten over “Wintercompetitie Tennis midden Nederland”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].