Weerbericht voor dinsdag 14 augustus: Droog en zon

Vandaag komen er flinke zonnige perioden voor. Het blijft droog. De temperatuur komt uit op een graad of 22, daarbij staat er een matige westenwind. Vanavond en vannacht droog en een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Het kwik daalt naar 16 graden, daarbij staat er een zwakke tot matige zuidwestenwind.

Woensdag schijnt de zon af en toe en wordt het maximaal 24 graden, daarbij staat er een matige zuidwestenwind.

Donderdag start de dag met veel zon, maar geleidelijk ontstaan er stapelwolken en neemt de kans op een onweersbui toe. Het wordt maximaal 26, daarbij staat er een matige zuidwestenwind. In de avond en nacht ook weer een paar buien, mogelijk ook onweer.

Op vrijdag weer droog en flink wat zon en het wordt 22 graden.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].