Interview-met-Evelien-Verbiesen-van-Cosmo-Hairstyling-goto_joyce_pherai
 Evelien Verbiesen van Cosmo Hairstyling

Stel jezelf voor! Interview met Evelien Verbiesen van Cosmo Hairstyling

15 augustus 2018 15:30  Redactie  3 reacties

Maak kennis met de enthousiaste Evelien Verbiesen (34), eigenaresse van de twee Cosmo Hairstyling filialen Utrecht Overvecht en sinds kort ook Leidsche Rijn. “We care for you and for your hair.” Een uitspraak waar Evelien als gedreven hairstylist helemaal achter staat. Je kunt sinds 14 Juli jl bij Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn Centrum terecht voor een ‘killer haircut’. Joyce Pherai van Regio Leidsche Rijn sprak met haar.

Nog maar krap een maand geleden opende Evelien haar gloednieuwe salon in Leidsche Rijn Centrum. Na de vliegende start en een succesvol openingsfeest ging ik bij haar langs om kennis te maken.

Het Cosmo gevoel
Evelien komt op mij over als een vrouw met een een innerlijke passie en enthousiasme voor het kappersvak. Ze is een ambitieuze vrouw met grote plannen en noemt zichzelf een echte ‘Cosmo girl’. Ik vroeg aan haar wat dit precies inhoudt. Evelien: “Mijn zus was vroeger kapster bij Cosmo Hairstyling. Dat wilde ik ook! Als jong meisje droomde ik al van het kappersvak. Op mijn zestiende begon ik als leerling kapster bij Cosmo Hairstyling Hoog Catherijne.” Al snel groeide Evelien door, eerst als Trainer en later als Assistent Leidinggevende. Ze werd uiteindelijk Salon Manager bij Cosmo Hairstyling Overvecht met de intentie om de zaak uiteindelijk over te nemen. En dat is haar gelukt. Nu 9 jaar later heeft ze haar tweede vestiging geopend in Leidsche Rijn. Een droom komt uit voor Evelien: “Het is mijn passie mensen mooier te maken en zich goed te laten voelen bij de uitstraling die zij wensen te hebben. Dat is waar het ‘Cosmo gevoel’ voor staat. Bij ons wordt iedere klant compleet in de watten gelegd. We zien zoveel klanten met een glimlach de deur uitlopen, juist omdat we allerlei kleine extra’s bieden die ze niet verwachten. Met een trouwe vaste klantenkring in Overvecht en de nieuwe klanten die ik graag in Leidsche Rijn verwelkom, is de stap om hier een tweede vestiging te beginnen een vervolg in mijn carrière.”

Cosmo Hairstyling - blog header
Team Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn

Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn
Ik ben benieuwd naar haar motieven voor het beginnen van een vestiging in Leidsche Rijn. “Na de verbouwing in Overvecht was ik klaar voor een tweede filiaal. Op dat moment kreeg ik de tip van een oude werkgever en een medewerker die in Leidsche Rijn wonen. Zij vertelden mij dat er een compleet nieuwe winkelcentrum in Leidsche Rijn gebouwd wordt. Leidsche Rijn Centrum heeft alles in huis en er hangt een positieve vibe. We richten ons met Cosmo Hairstyling op mensen die niet alleen voor een knipbeurt komen, maar vooral een bepaalde waarde hechten aan kwaliteit en beleving. Mijn team is hier goed op ingespeeld. Rosalie is salonmanager en werkt al 10 jaar bij ons. Verder bestaat het team uit vier onwijs leuke meiden die al een tijdje met mij werken. Deze meiden weten als geen ander hoe belangrijk het is om klanten de aandacht te geven die zij verdienen. Zo krijgen onze klanten bij een behandeling een uitgebreide hoofdmassage waar je niet om hoeft te vragen. Of een lekker appeltje of een koffie to go voor als je naar buiten loopt na je knipbeurt. We willen onze klanten echt een relaxmoment bieden.”

cosmo-harstyling-welkom_hoto_joyce_pherai
Foto: Joyce Pherai

Warm bad
Het interieur van Cosmo Hairstyling is sfeervol en van internationale allure. Wat mij opvalt is dat er al bij binnenkomst ter verwelkoming een persoonlijk kaartje met mijn naam erop klaarstaat. Het voelt direct als een warm bad. Dat maakt mij nieuwsgierig. Wat staat je te wachten als je voor een afspraak het salon binnenloopt? Evelien: “Om te beginnen bieden we je hele goede koffie van verse bonen of een kopje biologische thee. We nemen uitgebreid de tijd voor een advies gesprek om met jou te kijken wat de wensen en mogelijkheden zijn. Vervolgens krijg je standaard een wasmassage. Net als de standaard verzorging die we bij een behandeling bieden. Naast onze service, onderscheiden we ons vooral ook met de kwalitatief hoogwaardige producten die wij gebruiken. Zo maken wij gebruik van de merken Sebastian en Fuente. Dat laatste is exclusief in Leidsche Rijn Centrum verkrijgbaar. Fuente is een plantaardig product en is niet getest op dieren. Ook voor al onze kleurbehandelingen gebruiken we dit product. Het is een heel goed verzorgend merk.”

cosmo-harstyling-fuente_foto_joyce_pherai
Foto: Joyce Pherai

Holy grail Olaplex
Ik vertelde aan Evelien dat mijn haar door eerdere kleurbehandelingen en overvloed aan zon wat droog aanvoelt. Welke oplossingen kunnen zij hiervoor bieden? Evelien glimlacht: “Je hebt er vast wel eens van gehoord: Olaplex! Olaplex wordt door hairpro’s gezien als de ‘holy grail’ als het aankomt op haarkleuring en het herstellen van droog of beschadigd haar. Al binnen een half uur tijd voelt jouw haar weer heerlijk zacht en glanst als nooit tevoren.” En lachend voegt Evelien daaraan toe: “Wist je dat het ongekend populair is onder Hollywood’s finest?” Dat klinkt goed, maar ik ben nu wel benieuwd hoeveel een Olaplex behandeling mag kosten? “Wij bieden regelmatig speciale Olaplex deals, waarmee je al een herstelbehandeling scoort vanaf €30! Vraag meer informatie daarover in ons salon. Ook een handige tip, voeg Olaplex toe tijdens je kleuring. Zo voorkom je dat het haar verder beschadigd.”

Cosmo Touch-up
Over interessante deals gesproken. Ik hoorde iets over een ‘Touch-up’ behandeling? Kan je uitleggen wat dit precies inhoudt? Evelien: “Jazeker! De Cosmo Touch-up is onze stylingservice waarbij je voor slechts €15 in 15 minuten door ons perfect gestyled wordt. Ideaal als je in een korte tijd goed voor de dag wil komen voor een zakelijk event, een feestje of gewoon voor jezelf. De Cosmo Touch-up is razend populair bij women on the go.” Dat laatste ben ik wel. Voor de feestelijke lancering van mijn nieuwe kookboek Nieuwe Buren wilde ik zeker van dit aanbod gebruik maken. Een enthousiaste Evelien bood mij meteen aan om een afspraak te maken voor een Touch-up behandeling. Ben je benieuwd hoe ik dit ervaren heb en hoe stylish ik voor de dag kwam voor de lancering voor mijn kookboek? Lees dan hier verder!
Op de vraag of er verder nog leuke acties zijn op dit moment antwoordt Evelien: “Wij hebben tot 31 augustus voor elke nieuwe klant €15 korting! En als je daarna terug komt voor een blow out, krijg je een gratis toner in je haar!”

cosmo-harstyling-goodiebag_foto_joyce_pherai
Foto: Joyce Pherai

Eigen plekje in Leidsche Rijn Centrum
Wat zijn tot slot jouw plannen en verwachtingen voor Leidsche Rijn als ondernemer? Evelien: “Er is in het nieuwe Leidsche Rijn Centrum veel ruimte voor ideeën en je kan nog zoveel doen. Ik wil dan ook bijdragen aan het creëren van een eigen plekje voor Leidsche Rijners. Door bijvoorbeeld leuke events te organiseren met andere ondernemers en daarbij bewoners te betrekken. Zo ben ik van plan om binnenkort een ‘Ladies night’ te organiseren. Plannen genoeg dus! We zijn net geopend en ontvangen nu al hele enthousiaste reacties. Dit doet mij goed. Het mooiste is natuurlijk als de Leidsche Rijners ons in hun armen sluiten. Daar doen wij het voor.”

Volgens mij gaat dat helemaal goedkomen. Welkom in Leidsche Rijn, Evelien! Heel veel succes met al jouw mooie plannen. Ik blijf Cosmo Hairstyling in de gaten houden.

Locaties:
Cosmo Hairstyling Leidsche Rijn: Grauwaartsingel 330, 3451 DA Utrecht, tel. 030 200 3111
Cosmo Hairstyling Overvecht: Roelantdreef 24, 3562 KB Utrecht, tel. 030 261 0768

Interview en foto’s door Joyce PheraiAdvertenties:


3 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website