Politie pistool

Man voor zijn huis beroofd na te hebben gepind in winkelcentrum

Een bewoner van de Tweede Oosterparklaan in Parkwijk Leidsche Rijn is op woensdag 15 augustus beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer pinde rond 13.30 uur bij een pinautomaat in het winkelcentrum en reed vervolgens naar huis. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat toen hij eenmaal thuis aankwam er plotseling twee mannen verschenen. Ze bedreigde de man en eisten zijn portemonnee op. Vervolgens dwongen ze hem de woning in te gaan. De daders gingen er met de buit, vermoedelijk op een scooter, er vandoor. Het slachtoffer heeft later aangifte gedaan


Advertentie:

Signalement dader 1
De man droeg een bivakmuts met daarover een zwart/grijze helm, waarbij deze tinten in cirkels door elkaar heen liepen. De man was ongeveer 1.80 m lang, had donkere wenkbrauwen en groen/bruine ogen en had een gespierd/sportief postuur. Hij sprak Nederlands met een onbekend accent. Hij droeg een grijze, strakke jas en een blauwe broek, waarbij de pijpen met elastiek strak zaten.

Signalement dader 2
Deze was iets kleiner dan dader 1. Hij droeg eveneens een bivakmuts met dezelfde soort helm. Ook deze man had donkere wenkbrauwen, bruin/groene ogen en had een gespierd postuur, maar was iets dunner. Deze dader droeg een donkergrijze jas en grijze broek en ook hierbij zaten de pijpen strak door elastiek.

De recherche zoekt getuigen. Hiervoor kan contact worden opgenomen met de recherche van de Stad Utrecht via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000 of via M-online.

10 reacties op “Man voor zijn huis beroofd na te hebben gepind in winkelcentrum”

  1. Niet te filmen. En ja hoor, op een scooter met onbekend accent. Zullen wel weer bekenden van de politie blijken te zijn. Die moeten, bij gebrek aan gezonde wetgeving, ook maar gefrustreerd dweilen met de kraan open. Wat een politieke armoe.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.