Fiets-voor-Voedselbank-Leidsche-Rijn-met-opbrengst-Maximus-Ride-2018

Fiets voor Voedselbank Leidsche Rijn met opbrengst Maximus Ride 2018

Afgelopen week was het zover en werd met de opbrengst van de Maximus Ride 2018 een complete fiets overhandigd aan Sabiet Balwant-gir van de Voedselbank Leidsche Rijn uit handen van Ewald Visser, namens de Stampers en Ton van Zuijlen van rijwielhandel Van Zuijlen. “Ik ben gewoon ontroerd door de mooie fiets met het initiatief van de Stampers“, zegt Sabiet Balwant-gir als ze de fiets in ontvangst neemt. “Op deze wijze kan de Voedselbank iedereen de mogelijkheid bieden om het voedselpakket op eenvoudige wijze thuis te krijgen”.

Fietsclub Maximus Stampers organiseerde in juni de Maximus Ride. Met het maximale aantal deelnemers van maar liefst 500 deelnemers was de wielertoertocht een groot succes. Extra bijzonder is dat de fietsclub middels deze wielertoertocht ook de Voedselbank Leidsche Rijn wilde steunen. Van iedere inschrijving ging 1 euro naar een fiets voor de Voedselbank. Met de opbrengst is in samenwerking met rijwielhandel Van Zuijlen in Vleuten een prachtige fiets geschonken.


Advertentie:

Over Maximus Stampers
Maximus Stampers is een informele wielerclub voor iedereen (m/v), van alle leeftijden en met diverse prestatieniveaus. Om mee te kunnen fietsen heb je alleen een racefiets en een verplichte fietshelm nodig. De groepsritten hebben voor alles een sociaal karakter en er wordt gefietst volgens het principe ‘samen uit, samen thuis’! Bij Maximus Stampers kan je op de volgende prestatieniveaus meefietsen: Van de Groep Opstappers met een  gemiddelde snelheid van 27 km/h tot de groep Buffels met een gemiddelde snelheid van 35+ km/h

Gedurende het seizoen zijn zondag en woensdag de vaste fietsdagen. Vertrek en aankomst is bij Brouwerij Maximus, Pratumplaats 2A, 3454NA Utrecht (Leidsche Rijn).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.