kinderen-krijt-vakantie-spelen

Kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens

Vanaf maandag 20 augustus zal het in Vleuten zeker te merken zijn dat de Kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens weer van start gaan. 300 kinderen van de basisscholen van Haarzuilens en Vleuten staan te poppelen om te genieten van een week plezier. Want hoe kun je je vakantie nu leuker afsluiten dan bij de Kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens?

Vleuten/Haarzuilens – De Kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens is dit jaar van maandag 20 augustus tot en met vrijdag 24 augustus. Tijdens deze week krijgen zij hulp van ruim 78 jongeren als leiding. Alle activiteiten zijn dit jaar rondom het thema ‘Op de Boerderij’. Deelnemende kinderen zullen zich vermaken met knutselen, sport en spel, optredens en boerderij-bezoek. Traditioneel wordt de week afgesloten met een dagje uit. Zoals elk jaar is de woensdag voor heel Vleuten want dan is de rommelmarkt en optocht. En wat is een rommelmarkt nu zonder kopers? En een optocht zonder toeschouwers? Daarom bent u op woensdag 22 Augustus tussen 09.00 uur en 12.00 uur van harte welkom op de rommelmarkt. De optocht is op woensdagavond en loopt van 18.45 uur tot ongeveer 20.00 uur.
Meer informatie over de Kindervakantieweek Vleuten en de route van de optocht is te vinden op de website van de Stichting VOVH: www.vovh.nl

Bron: Weekkrant De Brug

1 gedachte over “Kindervakantieweek Vleuten-Haarzuilens”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.