onzedelijk_masturberen_potlood

Taakstraf voor man die al rijdend masturbeerde naast fietsend meisje

Een man in een bestelbusje die zich al rijdend aftrekt terwijl hij naast een fietsend meisje rijdt. Het overkwam het slachtoffer maar liefst twee keer in Vleuten.

De dader, X.S. uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug, heeft vandaag bij de politierechter bekend dat hij vorig jaar ongeveer tien keer in het openbaar heeft gemasturbeerd. Tot twee keer aan toe is hij hiervoor door de politie aangehouden.

Het meisje fietste op 28 maart 2017 van haar middelbare school in Maarssen naar huis. Onderweg kwam er een man in een witte bestelbus naast haar rijden. Ze zag dat de man zijn stijve geslachtsdeel in zijn hand had en zichzelf bevredigde. Het bizarre is dat ze dit, twee maanden eerder, ook al had meegemaakt.

De eerste keer dat S. werd opgepakt ontkende hij maar een halfjaar later arresteerde de politie hem opnieuw. Hij reed toen rond in de omgeving van Parkwijk, Hoge Weide en Berlijnplein. Ook toen ontkende hij, maar speelde later op eigen initiatief toch open kaart. Hij zou dat eerst hebben gedaan bij zijn vrouw en kort daarna bij de politie.

De man vertoonde dit bizarre gedrag toen hij meerdere tegenvallers bij gewenste gezinsuitbreiding had en in een periode waar hij veel stress op het werk had. Vanaf jonge leeftijd keek hij al naar porno. Volgens eigen zeggen is hij daar nu mee gestopt. Hij liet verder tegenover de rechter weten dat zijn seksuele gevoelens op een andere manier uit moesten komen en dat dit een soort uitlaatklep voor hem was.

Inmiddels volgt hij therapie en gebruikt medicijnen om zijn hyperseksualiteit te onderdrukken. Volgens deskundigen zou hij op de goede weg zijn.

De rechter legde 50 uur taakstraf, waarvan 40 voorwaardelijk op. Dit is dezelfde straf die ook het OM eiste.

Via de politie heeft hij zijn excuses aan het meisje overgebracht.

Bron: AD

13 gedachten over “Taakstraf voor man die al rijdend masturbeerde naast fietsend meisje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].