the_wall_foto_martijn_sierhuis
 Foto: Martijn Sierhuis

SCOOP: ‘s Werelds grootste sportretailer komt naar The Wall

27 augustus 2018 17:33  Redactie  302 reacties

In The Wall zal nog dit jaar een vestiging van sportgigant Decathlon worden geopend, welke de inmiddels vijftiende winkel zal zijn. Op 4600 vierkante meter zullen zij hun assortiment uitstallen. Niet enkel wil Decathlon zich richten op de verkoop van sportartikelen, maar ook wil de van oorsprong Franse firma zich gaan richten op de organisatie van sportevenementen.

Nick van de Sanden van Decathlon laat in het persbericht optekenen: “Onze missie is sport toegankelijk maken voor zo veel mogelijk mensen. De uitstekende bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid waren voor ons redenen om ons in The Wall te vestigen.”

Decathlon wil naast het organiseren van evenementen op sportief gebied ook zich inzetten voor het faciliteren ervan. De sportretailer zal daarom ook samenwerkingsverbanden aangaan met lokale sportverenigingen en scholen.

De eigenaar van The Wall is uiteraard ook gelukkig met de komst van Decathlon. Barbara Ploeger van Propertize, eigenaar van het winkelcentrum in hetzelfde bericht: “Deze wereldwijd bekende sportretailer zet zich al decennia lang in om sport toegankelijk te maken en focust zich daarmee op actief zijn en bewegen”. Hiermee sluit de filosofie van Decathlon volgens Ploeger naadloos aan bij het gloednieuwe concept dat de naam ‘The Wall Moves’ draagt, waarbij bewegen centraal staat.

De deal tussen Decathlon en The Wall kwam tot stand door onder andere inmenging van vastgoedondernemer Frank van Kessel. Afgelopen zomer vestigde Rocking Rollerz zich in The Wall en eerder dit jaar opende Play-In er zijn deuren.

Decathlon heeft inmiddels ruim 1400 winkels in 43 landen en biedt werk aan meer dan 80.000 medewerkers.

Bezoek hier ‘The Wall’ pagina op Regio Leidsche Rijn

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

302 reacties

  • Lisette Munneke

   Echt grappig. Ik zei vorige week tegen Maarten: volgens mij zou de wall een hele goede locatie zijn voor de Decathlon. Happy!

 1. Bas Pastoor

  Beetje sneu dat de ene weg moet omdat de huur onhoog gegooid wordt en er nu eenzelfde soort winkel voor terugkomt. Wens ze wel oprecht veel succes

 2. Elmar Kroezen

  Allemaal heppie de peppie opmerkingen hier en ‘gaan we lekker shoppen’… Dat had ook gewoon gekund bij Topshelf/Sportsworld.

  • Diederick van der Nat

   Topshelf was tenminste nog een beetje quality. Nu komt er de Action onder de sportwinkels voor terug. Goedkope chinese rommel. Had liever een Intersport gezien…

  • Elmar Kroezen

   Diederick van der Nat Precies wat ik ook dacht. Containerladingen vol Chinese wegwerp spullen van polyester en plastic.


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website