leidsche_rijn_koor

Zing mee met het Leidsche Rijn Koor ter ere van 20 jaar Leidsche Rijn

Leidsche Rijn is jarig! Voor haar 20ste verjaardag geeft het Leidsche Rijn Koor een lied cadeau aan alle inwoners en vrienden van Leidsche Rijn. Het lied “Mijn Leidsche Rijn”.

Op het Uitfeest ‘Castellum trakteert’ zaterdag 15 september 2018 om 15:30 uur zingen we dit lied met zoveel mogelijk inwoners en vrienden van Leidsche Rijn op de muren van het Castellum. We willen iedereen die dit leuk vindt uitnodigen om mee te zingen! We hopen op 250 tot 500 zangers

Repetitie
Als je mee wilt zingen heb je de unieke kans om een keer te zingen in de theaterzaal van Podium Hoge Woerd. Op maandag 10 september van 20:00-21:30 repeteren we met alle zangers het lied. Zangervaring is geen vereiste.

Aanmelden
Aanmelden voor dit fantastische meezingmoment kan via de website www.leidscherijnkoor.nl of leidscherijnkoor@gmail.com onder vermelding van ‘Aanmelding: Mijn Leidsche Rijn.’

De tekst en bladmuziek van het lied ‘Mijn Leidsche Rijn’ plus een muzikale opname staan op de website: www.leidscherijnkoor.nl/leidsche-rijn-lied/ zodat je het lied zelf van tevoren kan instuderen.

flyer_leidsche_rijn_koor

3 gedachten over “Zing mee met het Leidsche Rijn Koor ter ere van 20 jaar Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.