uvv_jarig

Baseball 5 toernooi op UVV aanstaande zaterdag

Kom aanstaande zaterdag 1 september op de honk-, en softbalvelden van UVV kijken naar het eerste Baseball5 toernooi van Nederland! UVV bestaat dit jaar 70 jaar en viert dit zaterdag 1 september vanaf 12.00 uur.

Baseball 5 is een straatversie van het klassieke honkbal/softbal. Het is snel en dynamisch en heeft dezelfde beginselen als het honkbal en softbal. Baseball5 kan je overal spelen; het enige dat je nodig hebt, is een rubberen bal en twee teams van 5 man/vrouw. Op UVV wordt een groot toernooi gespeeld waar meer dan 30 teams aan mee gaan doen. Kom gerust langs om een wedstrijd te bekijken.

Naast het toernooi is er van alles te doen en te beleven en is het UVV-terrein geheel omgetoverd in Caraïbische sferen. Er zijn lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen, er is muziek, er is een loterij, springkussens voor de kleintjes. Kortom UVV viert feest en u bent welkom op sportpark de Paperclip!

uvv_flyer_feest

1 gedachte over “Baseball 5 toernooi op UVV aanstaande zaterdag”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.