griezelig-geslaagde-kinderboekenmarkt-Brede-School3

Gezocht bruikbare (tweede-hands) kinderboeken voor jaarlijkse kinderboekenmarkt

De verkoop van tweedehands kinderboeken is een vast onderdeel van de jaarlijkse kinderboekenmarkt op Brede School Het Zand. Met de opbrengst van de verkochte boeken worden nieuwe boeken voor de schoolbibliotheken aangeschaft.

Wij zijn hiervoor op zoek naar kinderboeken in alle soorten en maten, veel of weinig gelezen, die achterin de kast of onderop een stapel liggen, maar die nog steeds de moeite waard zijn om gelezen te worden. Afgelopen jaar kregen wij een geweldige respons op onze omroep waar wij heel blij mee waren.
Dus mocht u aan het opruimen zijn en geschikte kinderboeken hebben wilt u dan, met vermelding van emailadres en telefoonnummer, een berichtje sturen naar h.bruinsma@bredeschoolhetzand.nl. Er wordt dan contact opgenomen om een afspraak voor het afgeven of ophalen van de boeken te maken.

De kinderboekenmarkt vindt plaats in en rondom het pand van Brede School Het Zand en start woensdagmiddag 3 oktober na schooltijd om 12.30 uur. Naast de verkoop van boeken zijn er tal van andere activiteiten die in het teken staan van het thema van de landelijke Kinderboekenweek: Vriendschap!
Iedereen is van harte welkom!

De kinderboekenmarkt is een initiatief van de ouders van Brede School Het Zand en wordt georganiseerd in samenwerking met Montessorischool Arcade, OBS Het Zand, Saartje Kinderopvang, DOENJA Dienstverlening en Cultuur19.

Brede School Het Zand is gevestigd aan de Pauwoogvlinder 20, Utrecht. Voor overige activiteiten in de Brede School zie: www.bredeschoolhetzand.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.