UCK_kick-off weken

UCK Kick-off weken: nieuw cursusseizoen weer van start

In september gaat het nieuwe cursusseizoen weer van start. Van zaterdag 1 september t/m dinsdag 18 september zijn er open lesweken en allerlei proeverijen om je vingers bij af te likken. Van digitale media, fotografie en beeldend tot muziek, dans, musical en (jeugd) theater! Kom proeven van het nieuwe UCK cursusaanbod – kijk, vergelijk en kies wat het beste bij jou past.

De Kick-off weken trappen af op zaterdag 1 september met een UCK Open Dag op de locatie Vleuterweide (Cultuurcampus). Van 10.00 tot 13.00 uur kunnen kinderen van 1 t/m 12 jaar een kleine greep uit het UCK aanbod uit proberen. Er zijn peuterconcerten, danslessen, muziekworkshops, musicalbelevingen en jeugdtheater proeverijen.
Op maandag 3 september zijn bezoekers welkom bij de open les- en informatie avond van Beeldend om even een kijkje te nemen in het aanbod. Ze kunnen proeven van de verschillende cursussen, informatie vergaren en werk bewonderen van oud-cursisten. Ook is er vanaf maandag 3 september t/m zaterdag 8 september een open lesweek van Dans. Jong en oud kunnen allerlei stijlen en niveaus danslessen proberen op meerdere locaties. Voor de muziekliefhebbers zijn er de open lesweken Muziek van maandag 3 september t/m zaterdag 15 september.

Natuurlijk opent de UCK Jeugdtheaterschool ook haar deuren voor nieuwsgierige aagjes. Op woensdagmiddag 12 september (16.00-17.00) is er een proeverij op het Domplein voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Diezelfde avond is er ook een proeverij voor volwassen Theater. Bezoekers kunnen van 2 lessen ‘proeven’ om het verschil te ervaren tussen Theatersport en Toneel (19.30 – 22.00).Voor de jongeren (12 t/m 19 jaar) is er op zaterdag 15 september (10.00-11.30) een proefles.

Kan de keuze niet gemaakt worden tussen dans, muziek en theater? Misschien is Musical dan wel de ideale cursus voor de zoekende cursist. Ze kunnen dit testen op zaterdag 15 september, maandag 17 september of dinsdag 18 september bij een musical proeverij. Niet te vergeten, de Digitale media & Fotografie afdeling. Op zaterdag 15 september van 11.00 tot 15.00 zijn er meerdere proeverijen om te een indruk te krijgen van het aanbod.

Het UCK is er ook bij tijdens het Uitfeest op zaterdag 15 september – dé start van het Utrechtse culturele seizoen! UCK heeft de smaak te pakken met allerlei proeverijen – van digitale media en fotografie tot muziek, musical, dans en (jeugd)theater! Er komt van alles aan bod, voor alle leeftijden. Een ideale gelegenheid om de bezielde danser, de ongeremde rocker of juist de kekke illustrator in de familie te ontdekken.
Meer informatie en tijden: uck.nl/kick-off.

UCK Kick-Off weken 2018

5 gedachten over “UCK Kick-off weken: nieuw cursusseizoen weer van start”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.