In Between Cafe Leidsche Rijn

In Between Café Leidsche Rijn 11 september 2018: workshop Elevator Pitch

Bij het begin van het nieuwe seizoen gaat het eerste In Between Café van Leidsche Rijn voortvarend van start met de jacht op een nieuwe baan tot een succes te maken. Een goede presentatie is onontbeerlijk. Met de workshop Elevator Pitch helpt trainer Jacques-Hein Vermolen de deelnemers om meer rendement te halen uit sollicitaties.
Je bent welkom op 11 september in Buurtcentrum de Schakel, Schoolstraat 11, 3451 AA, Vleuten. Inloop vanaf 9.15 uur; einde uiterlijk 12.00 uur.

De organisatoren van het In Between Café zetten zich belangeloos in en ook de workshopgevers doen dit zonder honorarium. Wel vragen we van de deelnemers een bijdrage in de kosten aan de hand van hun eigen beoordeling van de waarde van de bijeenkomst.

Inhoud workshop Elevator Pitch
In de workshop gaan we kort door de theorie van de Elevator Pitch heen waarbij de deelnemers meteen zelf actief zijn. Vervolgens schrijf je aan de hand van een eenvoudige redactionele formule (I.D.O.L) je eigen pitch en met elkaar gaan we die in verschillende vormen oefenen.

Profiel Jacques-Hein Vermolen / trainer elevator pitch
Jacques-Hein Vermolen (1961, Hilversum, gehuwd, vader van 2 dochters) en trainer
gespecialiseerd in de Elevator Pitch. Na zijn rechtenstudie (1990) en journalistiek werk (VNO-NCW en sportjournalistiek) helpt hij werkzoekenden sinds 2000 als trainer en trainingsacteur in oefeningen en rollenspellen meer rendement te halen uit hun (sollicitatie) gesprekken met werkgevers. Vaardig pitchen helpt dan…

Het In Between Café Leidsche Rijn is er voor en door werk- en opdrachtzoekenden. De deelnemers helpen elkaar de kansen te vergroten op betaald werk. Tijdens de maandelijkse bijeenkomst op de tweede dinsdag is er gelegenheid tot netwerken en met stimulerende workshops motiveren de deelnemers elkaar actief te blijven en hun talenten te blijven inzetten. De activiteiten van het In Between Café zijn voor iedereen vrij toegankelijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].