Weerbericht voor maandag 3 september: Wisselvallig, maar wel warm

Vandaag komen er wolkenvelden voor, maar schijnt ook nu en dan de zon. Er is verder kans op een bui. De temperatuur stijgt naar 23 graden, daarbij staat er een matige noordenwind. Vanavond is er ook nog een enkele bui mogelijk, maar vannacht is het droog. Het koelt niet verder af dan 16 graden.

Dinsdag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Verder kunnen er de hele dag enkele, soms, stevige buien voorkomen. Het kan daarbij ook onweren. Het wordt een graad of 24, daarbij staat er maar weinig wind. Het zal door de hoge luchtvochtigheid broeierig aanvoelen. In de avond eerst ook nog een stevige bui, maar de buien zullen zich geleidelijk focussen ten (noord)oosten van ons.


Advertentie:

Woensdag blijven in een vochtige en onstabiele lucht. Dit betekent geregeld (onweers)buien, maar ook af en toe zon. Het wordt opnieuw 25 graden.

Vanaf donderdag koeler met temperaturen tussen de 18 en 20 graden, daarbij kunnen er ook nog enkele buien voorkomen.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.