apple
 

Apple Premium Reseller Amac komt als grootste huurder in The Wall

4 september 2018 10:49  Redactie  21 reacties

Evenals Decathlon, de internationaal opererende sportartikelen gigant, heeft nu ook Apple zich een plek verworven in The Wall. Nog dit jaar zal Amac er haar deuren openen waar op 6.200 vierkante meter het publiek welkom wordt geheten om kennis te maken met alle Apple producten. Amac zal tevens servicepunt worden voor ondersteuning en reparaties aan Apple apparatuur.

De winkel beslaat met de ruim 6.000 vierkante meter circa tien procent van de totale winkeloppervlakte die The Wall heeft te bieden.

Apple Premium Reseller Amac zoals de officiële naam luidt, zal gevestigd worden in ‘de kop’ van het winkelcentrum. De destijds strategisch gekozen plek van het markante en bijna achthonderd meter lange rode gebouw aan de A2 moet zeker met de komst van Decathlon en nu Apple nog meer de aandacht trekken. “Amac wordt in één klap de grootste huurder van The Wall en een absolute trekker, niet alleen voor de regio, maar voor heel Nederland” laat Barbara Ploeger van eigenaar Propertize van het koop- en belevingscentrum langs de rijksweg in een persbericht weten.

De komst van Amac laat het aandeel dit jaar verhuurde vierkante meters winkelruimte stijgen tot 18.000 vierkante meter waardoor de ingezette ‘upgrading’ als zeker succesvol mag worden aangemerkt.

Over Amac
Door begin 2017 iCentre over te nemen werd Amac de grootste Apple Premium Reseller van Nederland. Inmiddels telt de onderneming 46 filialen verspreid over het hele land.

Lees ook:
‘s Werelds grootste sportretailer komt naar The Wall

the_wall_rechtenvrije_foto
De kop van The Wall

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

21 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website