Albert Heijn ontruimd na gaslucht

Omstreeks 16:15 uur heeft het personeel van de Albert Heijn aan de Hindersteinlaan in Vleuten een gaslucht geroken. De medewerkers twijfelde geen seconden en hebben de hulpdiensten gealarmeerd en de winkel ontruimd.

Foto: 112MediaUtrecht

De brandweer die met spoed ter plaatsen kwam heeft in de winkel meerdere metingen verricht maar kon geen gaslek vinden. Toen eenmaal duidelijk werd dat er geen gevaarlijke stoffen waren werd de winkel weer vrijgegeven en kon het personeel en de klanten weer terug de winkel in. De politie sloot tijdelijk een deel van de parkeerplaats af. Waar de lucht vandaan kwam is niet bekend.

Foto: 112MediaUtrecht

 

18 gedachten over “Albert Heijn ontruimd na gaslucht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].