Ma Bella Cakery

Grand Opening Ma Bella Utrecht Leidsche Rijn

Ma Bella Cake Café is al een paar weekjes open. Maar op donderdag 13 september geeft Ma Bella een Grand opening met veel feestelijke activiteiten. Centraal thema is Verbinden met de nieuwe wijk Leidsche Rijn. Zo zijn de kinderactiviteiten, live muziek en zelfs het Kookboek “Nieuwe Buren” vàn en vòòr de bewoners van Leidsche Rijn.

Kinderactiviteiten
Er wonen veel kinderen in Leidsche Rijn. Daar wordt op ingespeeld en de dag bestaat uit schminksessies, taart- en pannenkoeken versier activiteiten voor hen.

Verbinding met de buurt
Ma Bella wilt een ontmoetings- en verwenplek zijn voor alle Leidsche Rijners.
Mede-eigenaar Thuan Trinh: “Ma Bella is bekend om de plek te zijn waar intens genieten van mooie momenten centraal staat. Oprecht en persoonlijk zijn belangrijke waarden voor Ma Bella. Daarom is ook gekozen om een echte Leidsche Rijnse te strikken voor de muzikale inbreng op deze dag. Het wordt een leuk feestje van en voor Leidsche Rijners.”

Winacties
Er kunnen kaartjes gewonnen worden om deel te nemen aan de high tea buffet voor VIP’s maar ook een tafel voor twee bij het avondeten. Daarbij zit ook een cadeautje bij: het Kookboek “Nieuwe buren” van Leidsche Rijn. Leuk collector’s item met inspirerende verhalen van Leidsche Rijners over hun favoriete recept. Om mee te doen bekijk de Facebookpagina van Ma Bella

Waar & Wanneer
De grand opening is op donderdag 13 september van 12.00uur voor genodigden. Vanaf 14.00uur is het open voor publiek. Ma Bella Cake Café is gevestigd aan het Parijsboulevard 34. Op de hoek tegenover ICI Paris XL.

Ma Bella Cake Cafe Leidsche Rijn Centrum

Wat is Ma Bella Cake Café?
Ma Bella is een modern horecaconcept, dat bakkerij activiteiten combineert met traditionele horeca. Naast taarten, cupcakes, wordt ontbijt, lunch èn avondeten geserveerd. Ook worden er workshops en feestjes gegeven in het Cake Café. Het familiebedrijf heeft reeds 2 vestigingen in Amstelveen en Almere. Door het succes en vraag naar dit concept hebben de eigenaren met succes via Crowdfunding de 3e vestiging van Leidsche Rijn centrum gefinancierd. Mede door vele Leidsche Rijners is ruim €80.000 opgehaald waarmee deze flagshipstore van het Cake Café is gerealiseerd.

lees ook:
Vacature Shopmanager (Voltijd) bij Ma Bella Cakery in Leidsche Rijn Centrum

45 gedachten over “Grand Opening Ma Bella Utrecht Leidsche Rijn”

  1. Ziet er heel leuk knussjes uit, mooie ingericht… laatst hier een werkafspraak gehad, maar zeker niet voor herhaling vatbaar. De Cheesecake was niet vers, bodem was niet krokant maar nat. Het proefde naar zeep. Uiteindelijk laten staan. De cappuccino was goed. Verder ziet het er prachtig uit, maar ik betaald graag ook voor wat ik eet en niet alleen wat ik zie…Rabia Benbouker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].