Terug-naar-meest-beruchte-festival-ooit_woodstock

Maak kans op een vrijkaart voor de voorstelling ‘Terug, naar de Kersentuin’

De redactie van Regio leidsche Rijn mag vijf vrijkaarten weggeven voor de voorstelling ‘Terug, naar de Kersentuin’. De winnaars ontvangen een vrijkaart voor de voorstelling op zondag 9 september 14.00 uur. De voorstelling is een extra ingelaste matinee voor mensen die graag alleen de voorstelling willen zien en is dus zonder diner.

Hoe doe je mee?
Stuur voor vrijdag 7 september 14.00 uur een mail naar prijsvraag@regioleidscherijn.nl. De prijswinnaars worden spoedig daarna bekend gemaakt. De vrijkaart ontvang je per mail.

Over de voorstelling
In een oude kersenboomgaard, middenin de Vinex, speelt Greg Nottrot zijn versie van Tsjechovs klassieker De Kersentuin. Hij situeert zijn vertelling in zijn opa’s vervallen zomerhuis op een Grieks eiland. De plek waar hij iedere zomer zeven weken lang de tijd traag voorbij zag trekken. De plek waar zijn jeugd verpakt in doeken opgeslagen ligt. Een plek die hij wellicht verkopen moet.

Terug, naar De Kersentuin is een nostalgische zomerse voorstelling over de heimwee naar vroeger, de Griekse crisis, vluchtelingen, xenofobie en ingemaakte kersen. Waan je op vakantie met een avond genoeglijke Griekse gastvrijheid.

In de pers
“Fascinerend avondje filosofie over Grieks vakantiehuis” (Cultureel Persbureau)
“Op een plek zonder herinneringen, creëert hij een stukje nostalgie.” (Cleeft)

Lees ook:
Bezoek de website van het NUT over ‘Terug, naar De Kersentuin’
Terug, naar de kersentuin. NUT speelt Tsjechov

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.