verjaardagsfeest_20_jaar_leidsche_rijn

Leidsche Rijn is jarig! Vrijdag 5 oktober groot feest op Brusselplein

Leidsche Rijn is jarig! Op 5 oktober vieren we dat 20 jaar geleden de eerste bewoners hun nieuwe huis in Leidsche Rijn betrokken.

In de 20 jaar dat Leidsche Rijn bestaat zijn er veel verschillende bewoners neergestreken. Ook zijn er bijzondere woonvormen gekomen. Denk aan de Kersenboomgaard met haar atelierwoningen of Place2BU waar mensen met verschillende achtergronden en culturen wonen zoals statushouders, studenten en mensen die weer terugkeren in de samenleving. Ook de woon-werkgemeenschap ’t Groene Stich en de woongroep voor Chinese Ouderen op de Langerakbaan mogen niet in dit lijstje ontbreken.

Feest
Op vrijdag 5 oktober is het feest en komen deze ‘Bijzondere Nieuwe Buren’ bij elkaar. Het feest start om 14.0 uur met een korte film over al deze woonvormen. Daarnaast zijn er presentaties en ontmoetingen. Diverse artiesten en lokaal talent zorgen voor het muziekprogramma. Daarnaast is er eten en drinken met medewerking van lokale ondernemers.

Het feest is voor iedereen, voor alle oude en nieuwe buren!

Informatie
Waar: Leidsche Rijn Centrum
Adres: Brusselplein
Tijd: 14.00 – 17.00 uur

3 gedachten over “Leidsche Rijn is jarig! Vrijdag 5 oktober groot feest op Brusselplein”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.