Buurthuis De Pijler

Open dag buurtcentrum de Pijler

Op 29 september is iedereen welkom in buurtcentrum de Pijler. Tijdens de open dag kunnen bewoners van Veldhuizen (De Meern) kennis maken met het buurtcentrum. Er zijn diverse leuke activiteiten. Ook is er een dokter aanwezig, die gratis uw suiker prikt en bloeddruk meet.

In buurtcentrum de Pijler zijn het hele jaar door activiteiten voor iedereen, van jong tot oud. Tijdens de open dag kunnen mensen aan diverse activiteiten mee doen. Ook zijn er demonstraties onder andere van Daphne´s Dance Company, zangkoor de Vrolijke Noot en Linedance. Daarnaast zijn er leuke activiteiten voor kinderen, zoals schminken, Oud-Hollandse spelletjes en een springkussen.

De Open Dag is van 12:00 tot 16:00 in Buurtcentrum de Pijler, Bovenpolder 80, Veldhuizen (De Meern).

Lees ook:
Buurthuis De Pijler op Regio Leidsche Rijn
Alle artikelen in de buurt Veldhuizen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven