40up feest bij Azotod in De Meern

40UP een feest van herkenning

Op zaterdag 15 september is het weer tijd voor 40UP in Muziekpodium Azotod. Het evenement dat werd bedacht door tv-producent Harry de Winter, omdat hij ervan baalde dat je bijna nergens meer kon dansen als veertigplusser.

Inmiddels is 40UP niet meer weg te denken uit het uitgaanscircuit. Herkenbare muziek, videobeelden die herinneringen oproepen en een ongedwongen sfeer. En natuurlijk dansen op de grootste hits van toen en nu. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.azotod.nl en kosten in de voorverkoop € 15,- excl. servicekosten. De deuren gaan open om 21.00 uur. Tot die tijd kun je 24 uur per dag naar 40UP Radio luisteren om alvast lekker in te stemming te komen.


Advertentie:

bezoek ook de Azotod pagina op Regio Leidsche Rijn.

6 reacties op “40UP een feest van herkenning”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.