vragenlijsten-gemeente-Utrecht

Utrecht start grootschalig onderzoek over gezondheid en het leven in de stad

Binnenkort start gemeente Utrecht twee onderzoeken onder de Utrechtse bevolking. De Gezondheidspeiling over de gezondheid van Utrechters. En de Inwonersenquête over wat mensen vinden van hun buurt en stad. Met de informatie uit de vragenlijsten kan de gemeente werken aan een gezonde toekomst en een leefbaar Utrecht.

Ongeveer 29.000 Utrechters zijn geselecteerd om mee te doen. Woont u in Utrecht en bent u 16 jaar of ouder? Dan ontvangt u mogelijk een uitnodiging voor één van de vragenlijsten. Vul de vragenlijst in en maak kans op één van de vijfentwintig prijzen van 100 euro. Kijk voor meer informatie op www.utrecht.nl/vragenlijst.


Advertentie:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.