Koningin Maxima

Koningin Máxima komt naar Leidsche Rijn Centrum

Leidsche Rijn bestaat 20 jaar en onder het motto ’20 jaar Nieuwe Buren’ zijn er tal van activiteiten. Tijdens de officiële viering zal Koningin Máxima Leidsche Rijn Centrum bezoeken.

Op 5 oktober zal op het Brusselplein in Leidsche Rijn Centrum de officiële viering van 20 jaar Leidsche Rijn plaats vinden. Op deze dag zal Koningin Máxima samen met burgemeester Jan van Zanen een wandeling maken door het nieuwe stadscentrum. De vrouw van Willem-Alexander zal dan bewoners van verschillende woonvormen spreken. Zo zal zij  spreken met bewoners van het project Place2BU en met de bewoners van de atelierwoningen in De Kersenboomgaard.

De koningin zal tevens een grote verjaardagstaart aansnijden, samen met kinderen en bewoners van het eerste uur uit Leidsche Rijn.

Na afloop is er een muzikaal programma met de jeugd van Leidsche Rijn.

Lees ook:
Leidsche Rijn is jarig! Vrijdag 5 oktober groot feest op Brusselplein


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

27 gedachten over “Koningin Máxima komt naar Leidsche Rijn Centrum”

    1. Emiel de JongEmiel de Jong

      Leuk….en gisteren zijn hier opnames gemaakt ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van Leidsche Rijn😇 Dan kan Maxima Het Gastenhuis Vleuten prachtig zien als het uitgezonden wordt🎉🤸

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>