VV-De-Meern-en-Centrum-Vleuterweide-gaan-samenwerking-aan

Centrum Vleuterweide en VV De Meern gaan samenwerking aan

Vanaf dit voetbalseizoen slaan VV De Meern en Centrum Vleuterweide de handen in één. Een samenwerking waar zowel de leden van VV De Meern, als de winkeliers van Centrum Vleuterweide écht iets aan hebben. “Eigenlijk is het een voordehandliggende samenwerking, aangezien de voetbalclub op steenworpafstand van ons centrum ligt en wij een lokaal betrokken centrum zijn. Maar we willen verder gaan dan een sponsoring. We hebben gezocht naar manieren om écht iets toe te voegen. Zo mogen alle jeugdleden gratis komen schaatsen op onze ijsbaan en verzorgt Centrum Vleuterweide de gehele kleding sponsoring van een pupillenelftal,” aldus Rick Verkerk, voorzitter van de winkeliersvereniging. Dit zijn slechts twee voorbeelden van een tiental initiatieven waarin VV De Meern en Centrum Vleuterweide in de toekomst zullen samenwerken.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

3 gedachten over “Centrum Vleuterweide en VV De Meern gaan samenwerking aan”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>