VV-De-Meern-en-Centrum-Vleuterweide-gaan-samenwerking-aan
 

Centrum Vleuterweide en VV De Meern gaan samenwerking aan

12 september 2018 09:40  Redactie  3 reacties

Vanaf dit voetbalseizoen slaan VV De Meern en Centrum Vleuterweide de handen in één. Een samenwerking waar zowel de leden van VV De Meern, als de winkeliers van Centrum Vleuterweide écht iets aan hebben. “Eigenlijk is het een voordehandliggende samenwerking, aangezien de voetbalclub op steenworpafstand van ons centrum ligt en wij een lokaal betrokken centrum zijn. Maar we willen verder gaan dan een sponsoring. We hebben gezocht naar manieren om écht iets toe te voegen. Zo mogen alle jeugdleden gratis komen schaatsen op onze ijsbaan en verzorgt Centrum Vleuterweide de gehele kleding sponsoring van een pupillenelftal,” aldus Rick Verkerk, voorzitter van de winkeliersvereniging. Dit zijn slechts twee voorbeelden van een tiental initiatieven waarin VV De Meern en Centrum Vleuterweide in de toekomst zullen samenwerken.

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

Advertenties:

NIEUWSBRIEF

Wekelijks het nieuws en/of de uitagenda mail ontvangen? Geef dan hieronder je e-mailadres op.

3 reacties

  1. Erik Visee

    Leuk, misschien kunnen ze nu ook een keer de lagere teams netjes aankleden😉


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website