Opening Leidsche Rijn Centrum
 

Laatste winkelruimtes in Leidsche Rijn Centrum verhuurd. Nieuwe namen bekend

12 september 2018 11:43  Redactie  65 reacties

Zojuist is bekend geworden dat ook de laatst beschikbare winkelruimtes in Leidsche Rijn Centrum verhuurd zijn. De nog beschikbare ruimtes zijn verhuurd aan: fastfoodketen Wok To Go, hobbywinkel Pipoos en interieurwinkel CASA.

Fastfoodketen Wok To Go en de internationale interieurwinkel Casa openen hun nieuwe vestigingen aan de Parijsboulevard. Hobbywinkel Pipoos zal zich vestigen aan het Brusselplein.

Alle beschikbare winkelruimtes zijn nu verhuurd, ondanks dat het nieuwe winkelcentrum nog steeds niet helemaal klaar is.


Advertentie:


Advertenties:

65 reacties

  • Marlies de Vet

   Sharon V. Assem-Versloot die zit er al! Hout doe. Lijkt nu wel wat achteraf, maar dat komt omdat niet alles in die straat af is. Als je de rituals winkel weet te vinden, ga je in die straat nog een klein stukje naar links (als je met je gezicht naar de ingang van de winkel staat) en dan ben je er.

 1. Er staan nog wel panden leeg nu, méér dan deze laatste aanvulling. Wat komt daar nog in?

  • Gabriela Lubbers

   Klopt. Maar ik heb hetzelfde. Hout Doe is erg leuk, maar mis nog iets als een Bart Smit of Intertoys. Zoiets. Veel horeca en kleding. Nauwelijks speelgoed.

  • Monique Mathu-Peelen

   Gabriela Lubbers klopt precies wat je zegt….in de winkel waar intertoys volgens de plattegrond zou komen…komt nu de pipoos..

  • Gabriela Lubbers

   Monique Mathu-Peelen nu vind ik de Pipo’s ook een leuke winkel als creabea. Maar als ik even snel een cadeau zoek voor een verjaardag. Kan ik dus niet naar het centrum. Das wel jammer

 2. Shirin van Rooijen

  Casa is gewoon de xenos maar dan “interieur” 🤷‍♀️🤦🏻‍♀️ haha jammer gemiste kans! Wel handig als je prularia moet kopen 🤪

 3. Alan Lauris Hoekstra

  Er zijn nog 2 kavels van asr aan de overkant van de centrumboulevard die nog bebouwd moeten worden dus er zijn ook nog kansen…


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website