Opening Leidsche Rijn Centrum

Laatste winkelruimtes in Leidsche Rijn Centrum verhuurd. Nieuwe namen bekend

Zojuist is bekend geworden dat ook de laatst beschikbare winkelruimtes in Leidsche Rijn Centrum verhuurd zijn. De nog beschikbare ruimtes zijn verhuurd aan: fastfoodketen Wok To Go, hobbywinkel Pipoos en interieurwinkel CASA.

Fastfoodketen Wok To Go en de internationale interieurwinkel Casa openen hun nieuwe vestigingen aan de Parijsboulevard. Hobbywinkel Pipoos zal zich vestigen aan het Brusselplein.

Alle beschikbare winkelruimtes zijn nu verhuurd, ondanks dat het nieuwe winkelcentrum nog steeds niet helemaal klaar is.


Advertentie:
-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

65 gedachten over “Laatste winkelruimtes in Leidsche Rijn Centrum verhuurd. Nieuwe namen bekend”

    1. Marlies de VetMarlies de Vet

      Sharon V. Assem-Versloot die zit er al! Hout doe. Lijkt nu wel wat achteraf, maar dat komt omdat niet alles in die straat af is. Als je de rituals winkel weet te vinden, ga je in die straat nog een klein stukje naar links (als je met je gezicht naar de ingang van de winkel staat) en dan ben je er.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>