Weerbericht voor woensdag 12 september: Veel wolken

Na een zachte nacht met temperaturen die niet verder daalde dan 17 graden wordt het vandaag een veelal bewolkt dag, daarbij valt er geregeld (lichte) regen of motregen. Het kwik zal geleidelijk dalen naar een graad of 16, daarbij staat er een matige noordenwind. Vanavond eerst ook nog regen. Vannacht klaart het vanuit het noordwesten uit op en zakt het kwik naar een graad of 9, daarbij neemt de noordenwind af tot zwak en er is kans op enkele mistbanken.

Donderdag is er een afwisseling van zon en stapelwolken. Het blijft droog. De temperatuur komt uit op een graad of 17, daarbij staat er een zwakke noordenwind.

Vrijdag en in het weekend schijnt af en toe de zon en er is kans op een enkele bui. Het wordt maximaal een graad of 18.

Met vriendelijke groet,

Jeroen Jansen

-->

Gratis e-mailnieuwsbrief

Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>