burendag

Vleutense wijk Odenvelt viert feest

Natuurlijk wordt Burendag 2018, 22 september, overal aangegrepen om wijkbewoners te verbinden met elkaar.

Niet enkel heeft men in de Vleutense wijk Odenvelt Burendag aangegrepen om een feestje te vieren. In het kader van het vijftig jarig bestaan van de wijk is er door het hele jaar heen reden tot feest. Zo werd eind mei al een optocht door de wijk gehouden met voorop de fanfare (bekijk hier de foto’s van de fanfare). De optocht was mede bedoeld om de bewoners van het eerste uur een muzikaal eerbetoon te brengen.

Op Burendag zullen de bewoners van de wijk met elkaar ervoor zorgen dat de plantsoenen in het voorjaar er kleurrijk bij zullen staan. Er zal een diversiteit aan bollen worden geplant. Er zal tevens een fototentoonstelling worden ingericht die vanaf 3 tot en met 30 oktober in buurtcentrum De Schakel te zien zal zijn.

Op zaterdag 13 oktober zal daar ook een feestavond worden gehouden, compleet met buffet en muzikale omlijsting van een lokale muziekgroep. Voor deze avond is het van belang aan te melden. Neem daarvoor contact op met de organisatie: [email protected]

Uiteraard zijn ook oud-bewoners van Odenvelt hartelijk welkom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven