Ma Bella Leidsche Rijn Centrum_foto_martijn_sierhuis
 Foto: Martijn Sierhuis

Feestelijke opening Ma Bella Cake Café in Leidsche Rijn Centrum (foto’s)

14 september 2018 10:39  Redactie  2 reacties

Vanaf vandaag heeft Ma Bella Cake Café officieel haar deuren geopend in het Leidsche Rijn Centrum. Ma Bella zit op de hoek Parijsboulevard – Luxemburgpromenade en is een ‘taartenbeleveniswinkel’ voor Leidsche Rijn waar je terecht kan voor zoete en hartige verwennerijen. Het Cake Café was al een paar weken open, maar vandaag was het officiële openingsfeest. Eigenaresse Monique Trinh: “Achter de schermen is er hard naar deze dag toegewerkt. Ondanks dat het centrum nog lang niet klaar is, zijn we erg blij dat we hier zijn. Dus Leidsche Rijn Centrum: HERE WE ARE!”

Monique is vijf jaar geleden begonnen als thuisbakker met bruids- en custommade taarten als haar specialiteit. Het begon als een hobby, maar dit is uitgegroeid tot een mooi horecaconcept. Inmiddels telt Ma Bella drie vestigingen: in Almere, Amstelveen en de nieuwste vestiging in Leidsche Rijn Centrum. Bij Ma Bella kan je heerlijke taarten kopen, workshops volgen en is er ruimte om te ontbijten, lunchen of avondeten.

Mooie momenten
De opening werd vandaag gevierd met een extra feestelijke high tea met hartige en zoete lekkernijen: sandwiches, wraps, scones, taartjes en cupcakes. Centraal thema was ‘verbinden’ met Leidsche Rijners. Daarom werd speciaal voor de opening twee gerechten uit het kookboek “Nieuwe Buren” – voor en door bewoners – van Leidsche Rijn geserveerd. Zo stond Joyce Pherai, als bewoner en auteur van het kookboek, haar specialiteit te bereiden in de keuken van Ma Bella. En zorgde de Leidsche Rijnse zangeres Jacobien de Bruijn voor de muzikale inbreng. Ook voor de kinderen was er volop vermaak. Zo konden zij cupcakes en pannenkoeken versieren en zich laten schminken. “Ma Bella is echt een plek waar je mooie momenten viert met elkaar. We wilden daarom een openingsfeest vàn en vòòr de bewoners van Leidsche Rijn.” aldus een enthousiaste Monique.

Foto’s: Martijn SierhuisAdvertenties:


2 reacties

  1. Dennis Peters

    Net even gezeten. Ruikt er erg lekker. De koffie is heerlijk en de cup cakes om je vingers bij op te eten!!!🍰☕️


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website