politiebureau-Leidsche-Rijn

Verdachte van meerdere mishandeling mag Maximapark en centrum De Meern niet meer in

De 18-jarige verdachte die afgelopen donderdag is opgepakt omdat hij een andere jongen mishandeld heeft, heeft een gebiedsverbod opgelegd gekregen. De jongen mag niet meer het centrum van zijn woonplaats De Meern in en hij moet wegblijven uit een groot deel van het Máximapark.

De jongen werd op 13 september aangehouden in zijn woning omdat hij verdacht wordt van meerdere mishandelingen waaronder de mishandeling op 1 september op de Meerndijk.

Het gebiedsverbod en een contactverbod met de slachtoffers is door het OM opgelegd. Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden. Bij overtreding zal de verdachte worden opgepakt door de politie.

Lees ook:
Jongen aangehouden voor meerdere mishandeling waaronder die op de Meerndijk
Politie zoekt getuigen van mishandeling op Meerndijk

16 gedachten over “Verdachte van meerdere mishandeling mag Maximapark en centrum De Meern niet meer in”

  1. En hoe wordt zoiets gecontroleerd? Ik mag toch hopen dat er meer maatregelingen tegen hem zijn genomen? Iemand die tot hiertoe in staat is heeft een flinke kronkel en kan duidelijk zijn emoties niet beheersen en zal op een andere plek weer kunnen toeslaan. Wordt het niet eens tijd dar de burger kan zien wie hiertoe in staat is? Van al die figuren zou ik wel een foto overzicht openbaar willen zien. Werkt vast prefentief

  2. Ik wil de naam, adres, woonplaats, en een foto des persoons. Dan zal ik er persoonlijk voor zorgen dat hij geen stap meer kan zetten in het Maxima park en De Meern of waar dan ook. Wat ’n straf, gaat oom agent mee aan z’n handje. Laat me niet lachen.

  3. Iedereen die zegt ‘wat een lachertje’ qua straf, het artikel zegt niet dat dit zijn énige straf is. Wel is dit in afwachting van zijn daadwerkelijke straf die hij van de rechter gaat krijgen: “Hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden.” Dus gerechtigheid komt hopelijk later!

  4. Wat een treurig niveau van de reacties hier zeg. Als je eerst het artikel leest voordat je begint te blaten dan zie je dat de rechter zich nog moet uitspreken. Het is het OM dat hem in de tussentijd een gebiedsverbod heeft opgelegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.