appelplukdag-de-haarse-gaard

Appelplukdag in de Haarse Gaard op zaterdag 22 september

Aanstaande zaterdag 22 september is het weer zover; dan organiseert Plattelandswinkel De Haarse Gaard (Thematerweg 8,Haarzuilens) weer een Appelpluk Dag! Beleef het buitenleven in onze boomgaard en kom zelf lekker appels plukken, maak een ritje in de pluktrein en leer wat een fruitteler allemaal moet doen voor een heerlijke appel of peer. De kinderen kunnen zelf sap persen, zich laten schminken, de ‘beestjes van de buren’ aaien en er staat een springkussen. Ontdek ook de lekkernijen op onze streekmarkt. Een leuk familie-uitje!

Appelpluk Dag
Kom tijdens de Appelpluk Dag op 22 september van 10.00u tot 16.00u zelf appels plukken in de boomgaard van de familie Van Rossum. Beleef het buitenleven en pluk zelf heerlijke appels! Maak een gezellig ritje met de pluktrein en leer wat een fruitteler moet doen voor een heerlijke appel of peer. Voor het plukken krijgt u plukinstructies. Na het plukken worden de appels afgewogen en afgerekend, voor slechts € 1,- per kilo!
Drink na deze ervaring een lekker kopje koffie of thee, terwijl de kinderen zich lekker op het springkussen uitleven, dwalen in het doolhof, zich laten schminken, kennismaken met de dieren van de buren of zelf een glaasje sap persen. Of geniet van diverse lekkere proeverijen!


Advertentie:

8 reacties op “Appelplukdag in de Haarse Gaard op zaterdag 22 september”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *