Politie uniformen

Jongen(16) met stroomstootwapen aangehouden in Vleuten

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag een jongen aangehouden voor het in bezit hebben van een taser.

Rond middernacht maakte een getuige melding van een verdachte situatie in Vleuten. Omstreeks 00.35 uur zag de politie een viertal jongens. Bij één van deze jongens trof men in de buddyseat een taser aan.


Advertentie:

Een taser is een stroomstootwapen waarmee elektrische schokken kunnen worden toegediend. Met dit wapen kan men de spieren van het lichaam tijdelijk verlammen. Ook de politie bezit over een dergelijk wapen.

De jongen is aangehouden voor verboden wapen bezit.

16 reacties op “Jongen(16) met stroomstootwapen aangehouden in Vleuten”

  1. Het wordt hoog tijd dat ouders mede verantwoordelijk worden gehouden voor dat gajes kroost en dus ook een n.t.b. progressieve strafmaat opgelegd moeten krijgen. Dat zou het dagelijkse gedrag en ouderlijke controle op hun jeugd goed doen en zeker ook de samenleving.

    1. Sandra van Dusschoten dan een week of wat in bewaring. Men moet vaker in effectieve voordelen denken ipv allerlei mogelijke beperkingen en bezwaren. Zal de samenleving goed doen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *